Adeziv pasta Pufas special 2.5kg

47,60 lei

Adezivul Pufas este potrivit pentru tapete grele, tapet profilat, tapet din vinil, tapete cu insertii metalice, tapete armate cu fibre de sticla, precum si pentru toate tipurile de borduri decorative...

Adeziv pentru tapet hartie 125gr

11,90 lei

Adezivul este folosit, in principal, pentru tapete de hartie, fiind destinat pentru o suprafata de 30-35 mp. Se amesteca intr-o cantitate de apa de circa 6-7 litri timp de 30 minute, apoi se asteapta ..

Adeziv special Vinyl 200gr

13,09 lei

Adeziv special pentru suprafete de vinil, destinat pentru o suprafata de 20-25 mp. Se amesteca intr-o cantitate de apa de circa 4 litri timp de 30 minute, apoi se asteapta cateva minute si se mai ames..

Adeziv tapet Pufas Special Vinyl 200 gr

17,85 lei

Pufas Special Vinyl este un adeziv pulbere desinat pentru lipirea de tapete din hartie simplex sau duplex, a tapetelor vinilice pe suport de hartie si a tapetelor grele. Pufas Special Vinyl dispune de..

Adeziv tapet Pufas Vinyl Kleber 200gr

15,47 lei

Pufas Vinyl Kleber este un adeziv pulbere desinat pentru lipirea de tapete din hartie simplex sau duplex, a tapetelor vinilice pe suport de hartie si a tapetelor grele; in stare uscata adezivul devine..

Adeziv tapet Pufas Vlies 200gr

19,04 lei

Pufas Vlies este un adeziv pulbere desinat pentru lipirea de tapete din material netesut si a tapetelor pe suport netesut (vlies,non woven). Pufas Vlies dispune de control de culoare, ceea ce inseamna..

Adeziv tapet Pufas Vlies Kleister 200gr

16,66 lei

Pufas Vlies este un adeziv pulbere desinat pentru lipirea de tapete din material netesut si a tapetelor pe suport netesut (vlies,non woven); in stare uscata, adezivul devine transparent. Pufas Vlies a..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)