Returnări

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Conform OUG 34/2014 produse vandute online pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Conditii generale pentru returnarea produselor:
1. Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la preluarea coletului.
2. Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, ambalate in folia lor de protectie, insotite de eticheta originala si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre cumparator.
3. Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre client.

Cum pot returna un produs?
1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de retur de mai jos.
2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur.
3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie).
4. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre DEPOZITUL DE TAPET, altfel coletul poate fi refuzat. 5. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre client.

Istoric comenzi
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Politica de retur