Avand in vedere ca majoritatea codurilor de tapet comercializate de noi sunt coduri speciale, aduse la comanda din Germania pentru dumneavoastra, termen de livrare 7-15 zile, pe site-ul nostru sunt agreate urmatoarele metode de plata:

1. Plata cu CARD DE CREDIT / DEBIT

Platile online pe depozituldetapet.ro se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel, informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SIEBENBURGISCHES NUGAT SRL.


2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)

Se face la ghiseul bancii sau prin Internet Banking.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SNDECO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos. Pentru o procesare mai rapida a comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti documentul care atesta plata efectuata sub forma de poza sau document bancar scanat pe adresa de mail: comenzi@depozituldetapet.ro

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

 

Nume firma: Siebenburgisches Nugat SRL

Cont lei: RO03 BTRL 0580 1202 D022 37XX, deschis la Banca Transilvania Medias.

Cont lei: RO16 TREZ 5765 069X XX00 7565, deschis la TREZORERIA Sibiu - doar pentru institutiile bugetare.

Cod unic inregistrare: RO 4150043

Vă rugăm să precizați la detalii plată nr. comenzii pentru care faceți plata!